Barvy, se kterými na podzim vedle nešlápnete

Barvy, se kterými na podzim vedle nešlápnete

Barvy podzimu:


Žlutá: 

Žlutá barva je barvou intelektu, vyrovnané mentální energie, racionality. Především odstíny tmavší žluté vás vtáhnou do světa podzimu s jasnou hlavou. Tip navíc: Pokud máte oříškově hnědé oči a vlasy v hnědých nebo červených odstínech, tak jistě v této barvě i v tomto pochmurném počasí zazáříte!

Fialová:

Je melancholickou barvou, která však má v sobě skrytou sílu a moc. Patří mezi originální barvy a na každém ji nejspíše nenajdete. Pokud tedy chcete trochu vybočit z davu, sáhněte po fialové a jejich tlumenějších podzimních odstínech. Tip navíc: Pokud máte havraní vlasy, budete v ní působit magicky!

Hnědá:

Barva solidnosti, jistoty a pořádku. Je to přírodní barva, kterou můžete nosit samostatně i jako součást jiných barev. V této barvě budete asi nejvíce cítit sepětí s přírodou. Tip navíc: Tato barva se hodí k tmavším blonďatým vlasům. Budete v ní působit velice sofistikovaně a vyzdvihnete svou jemnější stránku osobnosti.

Červená:

Červená je barvou životní síly, smyslnosti a úspěchu. Na podzim se do šatníku bude hodit opět v jejích v tmavších odnožích. Červená je symbolem tepla, takže pokud na sebe hodíte něco v této barvě, bude vám hned tepleji. Při pohledu na ni zkrátka zahřejete sebe i své okolí. Tip navíc: Málo kdo s ní šlápne vedle a světlé vlasy v ní jistě vyniknou.

 


Podzimních barev je mnohem více. Všeobecně se jedná o barvy v teplých tónech. Na své si tedy přijdou všichni, komu padnou. Pokud vám teplé odstíny nesedí, nevěšte hlavu. Zima bude totiž ve znamení studených tonů! A tip na závěr: Pokud jste svou podzimní barvu stále nenašli a hledáte inspiraci, vyražte ven do přírody. V parku, korunách stromů a nebo třeba ve spadaném listí objevíte spoustu barev a nebo alespoň nasajete podzimní atmosféru a načerpáte tak novou energii.

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak se zbavit stresu a znovu se hodit do pohody

Nevíte, kde vám peníze utíkají, možná děláte někde chybu